My-GreenWall despre muschi si licheni, despre cristale crescute de noi. Pereti verzi pentru tine ! Muschi si licheni stabilizati pentru casa ta !

Despre imageDespre imageDespre image
Suntem o echipa de ARHITECTI care va stau la dispozitie pentru solutii UNICE SI PERSONALIZATE in amenajarea spatiului tau (a casei, biroului, etc) sau te sprijina in alegerea cadoului PERFECT.

COMPOZITIILE noastre sunt UNICE. Alaturam FRUMUSETII date de varietatea muschilor si lichenilor stabilizati, SENSIBILITATEA cristalelor crescute natural de echipa My-GreenWall sau NATURALETEA elementelor decorative naturale (crengi, conuri de brad, lemn de scortisoara, etc).

Produsele din CRISTALE CRESCUTE utilizate sunt crescute natural. De aceea fiecare cristal si fiecare muschi folosit este diferit (ca textura, culoare si marime) ceea ce face ca toate produsele noastre sa fie UNICE si DEOSEBITE. Fiecare tablou este realizat manual si individualizat cu multa atentie si iubire de catre echipa My-GreenWall si MyCrystals.
Proiectele pe care le facem sunt concepute impreuna si pentru clientii nostri, astfel fiecare va avea un produs UNIC si INDIVIDUALIZAT.

Tablourile si cadourile noastre, fiind facute manual, sunt UNICATE si SINGULARE si nu pot fi gasite in cantitati mari. Va invitam sa ne scrieti in cazul in care va place un anumit tablou care nu mai este pe stoc pentru a va PERSONALIZA unul NOU.

Despre Bismut.

Bismutul este un elemnet chimic aflat in poziția 83 din tabelul periodic al elementelor. Simbolul chimic este Bi.
A fost printre primele 10 metale care au fost descoperite si clasificate, de multe ori a fost confundat cu plumbul sau staniul. Numele lui vine din germana de la cuvantul ”Wismuth” care însemna masa alba.
Numarul atomic al Bismutului este de 83
Masa atomica a Bismutului este de 208,98038
Numar de electroni - 83
A fost descoperit în 1753 - chimistul francez Claude - Francoise Geoffrey a scris o carte cu datele cunoscute la timpul respectiv despre acest metal, de accea este considerat ca descoperitorul acestui element.
Punctul de topire este de 271,3 ºC
Punctul de fierbere este de 1560 ± 5 ° C
Densitate 9,8 gr/cm3
Clasificare - metal Principala folosire a Bismutului este la aliaje, produse cosmetice, ceramica, glazuri, etc.

Despre ARTA PAIELOR - TABLOURI CU PAIE -  Tehnica prin Colaj.

Arta de a lucra cu paiele este o artă populară care datează încă de la începutul secolului. Paiele sunt materiale din care se pot executa lucrări umitoare și care au o varietate enormă de utilizări. Paiele sunt materiale naturale și așa cum se întâmplă cu cele mai multe materiale naturale/sustenabile avem puține dovezi ale operelor de artă sau de arhitectură care să se păstreze în condiții bune timp îndelungat.
Arta paielor sub forma tablourilor, artă poate mai puțin cunoscută de cât alte utilizări ale paielor, este o artă unică care s-a dezvoltat în multe zone din lume. În China, încă din perioada dinastiei Han, se realizau tablouri cu paie de grâu pentru practicile de cult de la curtea regală deoarece grâul era considerat o iarbă de bun augur folosit pentru a se ruga pentru noroc. În mitologia antică a multor culturi există povești despre sărbătorile recoltei în care se foloseau paiele, așa cum s-a întâmplat și în zona României.
Arta paielor înseamnă multă răbdare, pregătire, tăiere, împletire sau lipire și este foarte cunoscută în realizarea de obiecte decorative, păpuși dar mai ales pentru pălării din paie, ornamente din paie sau coșuri împletite și a fost mai puțin cunoscută în realizarea de mozaicuri, tablouri sau aplicații, furniruiri.
Artele tradiționale au fost mereu apreciate și studiate în amănunțime de meșterii populari locali, care au transmis meseria ”pe viu” mai departe. Metodele de folosire a paielor sunt diverse de la cele la clasice cum ar fi : împletitura de paie, tablouri din paie până la tehnici mai speciale cum ar fi Mexican Popotillo, Swiss Straw Work, Japanese wara art, Japanese Traditional Cat's House, broderia din paie, Straw marquetry - furniruire cu paie sau decoararea oualelor de Paste.
Poate mai cunoscută în zona României pentru aplicațiile ei în construcții, ca material termoizolant sau ca material sustenabil pentru realizarea pereților din baloți de paie și a învelitorilor dar si pentru aplicațiile decorative sau pentru pălării și coșuri, arta tablourilor din paie a fost o artă uitată care a început sa reînvie prin puținii meșteri pe care îi mai avem pe teritoriul României.