My-GreenWall despre muschi si licheni, despre cristale crescute de noi. Pereti verzi pentru tine ! Muschi si licheni stabilizati pentru casa ta !

DespreDespreDespre
Suntem o echipa de ARHITECTI care va stau la dispozitie pentru solutii UNICE SI PERSONALIZATE in amenajarea spatiului tau (a casei, biroului, etc) sau te sprijina in alegerea cadoului PERFECT.

COMPOZITIILE noastre sunt UNICE. Alaturam FRUMUSETII date de varietatea muschilor si lichenilor stabilizati, SENSIBILITATEA cristalelor crescute natural de echipa My-GreenWall sau NATURALETEA elementelor decorative naturale (crengi, conuri de brad, lemn de scortisoara, etc).

Produsele din CRISTALE CRESCUTE utilizate sunt crescute natural. De aceea fiecare cristal si fiecare muschi folosit este diferit (ca textura, culoare si marime) ceea ce face ca toate produsele noastre sa fie UNICE si DEOSEBITE. Fiecare tablou este realizat manual si individualizat cu multa atentie si iubire de catre echipa My-GreenWall si MyCrystals.
Proiectele pe care le facem sunt concepute impreuna si pentru clientii nostri, astfel fiecare va avea un produs UNIC si INDIVIDUALIZAT.

Tablourile si cadourile noastre, fiind facute manual, sunt UNICATE si SINGULARE si nu pot fi gasite in cantitati mari. Va invitam sa ne scrieti in cazul in care va place un anumit tablou care nu mai este pe stoc pentru a va PERSONALIZA unul NOU.

Despre Bismut.

Bismutul este un elemnet chimic aflat in poziția 83 din tabelul periodic al elementelor. Simbolul chimic este Bi.
A fost printre primele 10 metale care au fost descoperite si clasificate, de multe ori a fost confundat cu plumbul sau staniul. Numele lui vine din germana de la cuvantul ”Wismuth” care însemna masa alba.
Numarul atomic al Bismutului este de 83
Masa atomica a Bismutului este de 208,98038
Numar de electroni - 83
A fost descoperit în 1753 - chimistul francez Claude - Francoise Geoffrey a scris o carte cu datele cunoscute la timpul respectiv despre acest metal, de accea este considerat ca descoperitorul acestui element.
Punctul de topire este de 271,3 ºC
Punctul de fierbere este de 1560 ± 5 ° C
Densitate 9,8 gr/cm3
Clasificare - metal Principala folosire a Bismutului este la aliaje, produse cosmetice, ceramica, glazuri, etc.